2022 İcra/2 Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı!

25.12.2022
A+
A-
2022 İcra/2 Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı!
ÖSYM tarafından yayınlanan son duyuru ile birlikte Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen İcra müdür ve müdür yardımcısı soru kitapçığı ve cevap anahtarının yayımlandığı öğrenildi.

Bugün Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen İcra müdür ve müdür yardımcısı alımları için sınavın tamamlanmasının ardından soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının da kısa süre içerisinde yayımlandığı öğrenildi. Adaylar tarafından oldukça merak edilen sonuçlar ÖSYM tarafından duyuruldu.

ÖSYM DUYURDU! 

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre İcra müdür ve müdür yardımcısı sınavı hakkında soru kitapçığı ve yayınlanan cevap anahtarının yayınlandığı şu şekilde verildi;

“25 Aralık 2022 tarihinde uygulanan 2022 Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı’nın (2022-İcra/2) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının %10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına, 25 Aralık 2022 tarihinde saat 13.35’ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 10 gün süreyle erişebilecektir. Temel soru kitapçığının görüntüleme süreci, 4 Ocak 2023 tarihi saat 23.59’da sona erecektir.”

Bu açıklama ile birlikte ÖSYM tarafından bugün Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen sınav hakkında merak edilenlerin artması ile birlikte sınava giren adaylar için soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlanmış oldu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.